تیر
۱۴
۱۳۹۷

سبزیکاری عمومی و خصوصی ـ دکتر صالحی و دکتر حسندخت (دانشگاه تهران)

سبزیکاری عمومی و خصوصی ـ دکتر صالحی و دکتر حسندخت (دانشگاه تهران)

ویژگیها:

  • همراه با جداول و تصاویر مربوطه
  • دارای فهرست عناوین
  • نمایه اصطلاحات لاتین و اسامی علمی در انتهای جزوه
  • کیفیت: عالی (تایپ شده)

مشخصات محصول:

  •  نوع فایل:  pdf
  • حجم فایل: 19 مگابایت
  • تعداد صفحه:126 صفحه
  • کد محصول: 0095
  • قیمت : 40000 (چهل هزار تومان)

دانلود رایگان 13 صفحه از جزوه

برای خرید فایل، ابتدا در کادر ذیل ایمیل خود را وارد نموده، سپس روی “پرداخت آنلاین” کلیک کنید و پس از واریز وجه در صفحه‌ی ظاهر شده روی دکمه انتقال به سایت مبدا کلیک کنید تا دریافت فایل آغاز شود.

پس از خرید فایل، توسط تلگرام/ پیامک درخواست رمز نمایید تا همان لحظه ارسال گردد.    143|7575|0910

فقط کد محصول را تلگرام/ پیامک نمایید. نمونه متن ارسال شده: 0095

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

فهرست:

سبزیکاری یا تقلید و پرورش سبزیها

طبقه بندی سبزیها

1- طبقه بندی بر اساس مواد درونی

2- طبقه بندی گیاهشناسی یا طبقه بندی بر اساس گیاهشناسی (Botanical)

تک لپه ای‌ها

دولپه ای‌ها

3- طبقه بندی بر اساس اندام خوراکی (Edible plant part)

4- طبقه بندی بر اساس حرارت یا دما

5- طبقه بندی بر اساس مزرعه‌ای و گلخانه‌ای بودن

6- طبقه بندی بر اساس چرخه زندگی (classification by life cycle)

  1. دما (Temperature)
  2. نور (Light)

7- طبقه بندی سبزی‌ها بر اساس طول مدت روشنایی

3- رطوبت نسبی هوا (RH یا Relative Humidity)

4- بارندگی (Rain fall)

5- خاک (Soil)

اسیدیته خاک (pH)

تقسیم بندی سبزیها از نظر pH

شوری خاک (EC)

تحمل سبزی‌ها به شوری

بذر سبزیها

تولید نشا

  1. تولید سنتی نشا (Traditional)
  2. تولید نشا به روش‌های نوین (modern)

انواع سینی‌های کاشت نشا

انواع بسترهای کشت (medium و culture media)

عوامل موثر در تولید نشای خوب

عوامل موثر در شیوع آفات و بیماری‌ها در تولید نشا

عوامل موثر در ارتفاع نشا

طول دوره نشاء سبزی ها

نکاتی در مورد طبقه بندی سبزیها از نظر نیازهای حرارتی

مشخصات سبزیهای فصل خنک

گوجه فرنگی

روش‌های کوتاه کردن ارتفاع نشاها

مراحل رسیدگی میوه گوجه فرنگی

فلفل دلمه ای

ناهنجاری‌های فیزیولوژیکی در فلفل

بادمجان

واریته‌های بادمجان

کشت و کار بادمجان

نیاز دمایی بادمجان

ناهنجاریها یا بیماری‌های فیزیولوژیکی بادمجان

سیب زمینی

ساختار مورفولوژیکی سیب زمینی

نحوه پراکندگی نشاسته و پروتئین در سیب زمینی

علت سبز نشدن غده سیب زمینی بلافاصله پس از برداشت

کاربردهای سیب زمینی

پیش جوانه دار کردن سیب زمینی

مورفولوژی اندام هوایی

فیزیولوژی رشد و نمو سیب زمینی

علائم رسیدگی سیب زمینی

عوامل موثر در تشکیل بهتر استولون و غده

عوامل موثر در بدمزه شدن سیب زمینی

تفاوتهای گیاه حاصل از بذر (TPS) با گیاه حاصل از غده بذری

کشت و کار سیب زمینی

تغذیه و کوددهی

دلایل استفاده از بذر TPS

ارقام سیب زمینی

مراحل غده زایی در سیب زمینی

نقش هورمون‌ها در غده زایی سیب زمینی

راهکارهایی برای تولید بذر در سیب زمینی

ناهنجاریهای فیزیولوژیکی در سیب زمینی

خانواده کدوئیان CUCURBITACEAE

خربزه

علائم رسیدن خربزه

طالبی

تفاوت خربزه و طالبی

هندوانه

دستنبو

خیار چنبر

خیار

ارقام خیارهای ایرانی

هورمونهای مختلف در تشکیل گل در خیار موثرند

اهداف مهم پیوند زدن در کدوئیان

نحوه تولید هندوانه تریپلوئید (n3)

کدوها (Cucurbita)

انواع کدوها

خانواده حبوبات FABACEAE OR LEGUMINOSAE

نخودفرنگی یا نخود سبز Pisum sativum

واریته‌های مختلف نخودفرنگی

تاثیر طول روز بر نخودفرنگی

لوبیا سبز

باقلا

ذرت شیرین

بامیه

قارچ تکمه‌ای

تهیه کمپوست با استفاده از کود دامی به همراه کاه

  1. تخمیر به روش قدیمی: این روش حدود 21 تا 28 روز طول می‌کشد.
  2. تخمیر کود به روش جدید

پاستوریزه کردن کود تخمیر شده

تهیه کمپوست با استفاده از کاه و کلش

روش‌های پرورش و کشت قارچ

نحوه تولید مایه قارچ یا اسپان (Spawn)

قارچ صدفی

روش تولید قارچ صدفی

تفاوتهای قارچ صدفی و تکمه‌ای

قارچ دنبلان

سبزیهای برگی

اسفناج

اسفناج زلاندنو

چغندر لبویی

عوامل موثر در رنگ چغندر لبویی

کرفس (celery)

سفید کردن (Blanching) ساقه یا دمبرگ ها

هویج (Carrot)

اثرات دماهای پایین و بالا روی هویج

جعفری (parsley)

شوید (dill)

گشنیز (coriander)

مرزه (savary)

ریحان (basil)

نعناع (mint)

تربچه (Radish)

عوامل موثر در پوکی تربچه

شلغم (Turnip)

شاهی (ترتیزک) (cress)

کلم‌ها

  1. کلم پیچ (cabbage)

کلم گل (Cauliflower)

کلم تکمه‌ای یا بروکسل (Brussels sprouts)

کلم قمری (kohlrabi)

کلم گل سبر (بروکلی) (Broccoli)

کلم چینی (Chinese cabbage)

مارچوبه (Asparagus)

سیب زمینی شیرین

خانواده ASTERACEAE

سیب زمینی ترشی

کاهو

  1. کاهوی پیچ یا کاهوی کلمی (Head lettuce)
  2. کاهوی برگی (leaf lettuce)
  3. کاهوی معمولی، بابلی، ‌رسی، ایرانی، روسی (Romain lettuce)
  4. کاهوی ساقه‌ای یا مارچوبه‌ای (stem lettuce)

ترخون

آرتیشو

کنگر فرنگی

شیکوره

آندیو

ریواس

خانواده ALLIACEAE

پیاز خوراکی

روش‌های تکثیر پیاز خوراکی

  1. بذر
  2. نشاکاری
  3. استفاده از پیازهای کوچک (onion set)
  4. استفاده از پیازچه‌های هوایی (Bulbil)
  5. استفاده از پیازچه‌های کوچکی که در کنار پیازچه اصلی تشکیل می‌شوند (Bulblet)

سیر (Garlic)

موسیر (shallot)

پیازچه (scallion)

تره فرنگی (leek)

تره ایرانی

فهرست اصطلاحات


سایر محصولات 

فرستادن دیدگاه

اطلاعيه

سفارش پرينت، طلق و فنر جزوات و ارسال با نازل‌ترين قيمت پذيرفته مي شود.
نحوه سفارش/

فرهنگ واژگان تخصصي

فروشگاه کتاب

فعالسازی فرهنگ واژگان Breedic

برای فعال سازی نرم افزار اینجا کلیک نمایید.

فعالسازي فرهنگ واژگان Biodic

1. نسخه اینترنتی

2. نسخه CD