خرداد
۱۰
۱۳۹۳

فیزیولوژی پس از برداشت گیاهان دارویی، ادویه ای و عطری ـ دکتر عزیزی

فیزیولوژی پس از برداشت گیاهان دارویی، ادویه ای و عطری ـ دکتر عزیزی

ویرایش 1399

فیزیولوژی پس از برداشت گیاهان دارویی، ادویه ای و عطری ـ دکتر عزیزی (دانشگاه های تهران و فردوسی مشهد)

  • یکی از جزوات مفید و توصیه شده برای آمادگی آزمون دکتری علوم باغبانی – گرایش گیاهان دارویی

ویژگیها:

  • کیفیت: عالی (تایپ شده)
  • همراه با فهرست عناوین و تصاویر
  • نمایه اصطلاحات (لاتین) و اسامی علمی گیاهان در انتهای جزوه
  • اسکن تصاویر اصلی موجود در جزوه‌ی دستنویس

مشخصات محصول:

  • حجم فایل: 10 مگابایت
  •  نوع فایل:  pdf
  • تعداد صفحه: 67
  • کد محصول: 0021
  • قیمت : 40000 (جهل هزار تومان)

دانلود رایگان تعدادی از صفحات این جزوه 


برای خرید فایل، ابتدا در کادر ذیل ایمیل خود را وارد نموده، سپس روی “پرداخت آنلاین” کلیک کنید و پس از واریز وجه در صفحه‌ی ظاهر شده روی دکمه انتقال به سایت مبدا کلیک کنید تا دریافت فایل آغاز شود.

پس از خرید فایل، توسط تلگرام یا پیامک درخواست رمز نمایید تا همان لحظه ارسال گردد.    143|7575|0910

تذکر: فقط کد محصول را پیامک/تلگرام کنید. نمونه متن ارسال شده:  0021

 

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .


عناوین مباحث:

جلسه 1

جایگاه طب سنتی

منابع تأمین گیاهان دارویی

نامگذاری

دلایل رویکرد بشر به تولید و استفاده از گیاهان دارویی

جستجوی مقالات برای گیاهان دارویی

چه تعداد گیاهان دارویی در دنیا وجود دارد؟

جلسه 2

معرفی گیاهان دارویی مهم

گل راعی

سنبل الطیب

بابونه آلمانی

سرخارگل

اسطوخدوس

محصولات آروماتراپی:

رزماری

جلسه 3

همیشه بهار

پروانش

GALEGA OFFICINALIS

آویشن

OREGANO (ORIGANUM VULGARE L.)

خارمریم (ماریتیغال)

پنج انگشت

WOMAN’S HERB (VITEX AGNUS PASS)

کدوی تخمه کاغذی

سنا

رازک

گل مغربی

جینسینگ (GINSING)

کرچک

اکالیپتوس

جلسه 4

موضوع سمینار: جینسینگ

جلسه 5

بیوسنتز متابولیت‌های ثانویه

ترپنوئیدها

مراحل بیوسنتز اسانس ها

توزیع و نقش اسانس‌ها در گیاهان

کاربرد اسانسها

خواص فیزیکی اسانسها

روش‌های استخراج اسانس

عوامل مؤثر بر کمیت و کیفیت اسانس‌ها

جلسه 6

بهینه سازی تولید گیاهان دارویی

ساختار تشکیلاتی گیاهان دارویی

عوامل موثر بر کمیت و کیفیت گیاهان دارویی

جلسه 7

قارچ‌های دارویی

قارچ‌های ماکروسکوپی

قارچ‌های میکروسکوپی

قارچ شی تا که

طبقه بندی شی تا که

مواد مؤثره و خواص درمانی

روش‌های تولید شی تا که در جهان

جلسه 8

ارائه سمینار

جلسه 9

سمینار با موضوع فلاونوئیدها

جلسه 10

روش‌های تولید شی تا که در جهان

روش کنده طبیعی

انواع اسپمان شی تا که در روش بلوک (کنده) مصنوعی

روش صنعتی شی تا که در چین

خشک کردن شی تا که

مزیت استفاده از روش بلوک‌های مصنوعی نسبت به کنده‌های طبیعی

بهینه سازی شرایط برای رشد میسلیوم شی تا که

فهرست اصطلاحات


لیست جزوات موجود در سایت

http://agrifile.ir

۲۱ دیدگاه + فرستادن دیدگاه

  • سلام
    رمز فایل رو لطفا برای من بفرستید

    • salam
      email shod

  • با سلام
    لطفا رمز فایل رو ارسال کنید

  • درخواست رمز خرید جزوه فیزیولوژی پس از برداشت گیاهان دارویی دکتر عزیزی

  • لطفا رمز فایل ارسال گردد.
    تشکر

    • salam
      email shod

  • با سلام و تشکر.
    لطفا رمز جزوه اصلاح و اهلی کردن گیاهان دارویی دکتر شکرپور وفیزیولوژی پس از برداشت دکتر عزیزی را ارسال بفرمایید.

  • darkhaste ramZ .plz

    • salam
      alan email shod

  • سلام
    لطفا رمز جزوه فیزیولوژی پس از برداشت گیاهان دارویی دکتر عزیزی را ارسال نمایید. تشکر

  • سلام ؛ لطفا رمز جزوه فیزیولوژی پس از برداشت گیاهان دارویی دکتر عزیزی را ارسال کنید . ممنون

  • دریافت رمز

    • سلام
      ایمیل کردم

  • درخواست رمز

    • سلام،
      به ایمیلتان ارسال کردم.

  • با سلام
    درخواست رمز برای هردو خرید انجام شده

    • salam
      email shod.

  • دریافت شد تشکر

  • لطفا رمز فایل محصول 0021 را برایم ارسال نمایید

  • سلام
    لطفا رمز ؟

  • راستش من نمی دونم چطور فایل رو دریافت کنم!
    لطفا خودتون فایل رو برام ای میل بکنین. تشکر

فرستادن دیدگاه

اطلاعيه

سفارش پرينت، طلق و فنر جزوات و ارسال با نازل‌ترين قيمت پذيرفته مي شود.
نحوه سفارش/

فرهنگ واژگان تخصصي

فروشگاه کتاب

فعالسازی فرهنگ واژگان Breedic

برای فعال سازی نرم افزار اینجا کلیک نمایید.

فعالسازي فرهنگ واژگان Biodic

1. نسخه اینترنتی

2. نسخه CD