بهمن
۲۹
۱۳۹۶

جزوه کنترل و گواهی بذر ـ دکتر شریف زاده (دانشگاه تهران)

جزوه کنترل و گواهی بذر ـ دکتر شریف زاده (دانشگاه تهران)

ویژگیها:

  • همراه با جداول و تصاویر مربوطه
  • دارای فهرست عناوین
  • نمایه اصطلاحات لاتین و فارسی
  • کیفیت: عالی (تایپ شده)

مشخصات محصول:

  •  نوع فایل:  pdf
  • حجم فایل: 15 مگابایت
  • تعداد صفحه: 48 صفحه
  • کد محصول: 0090
  • قیمت : 40000 (چهل هزار تومان)

دانلود رایگان 10 صفحه از جزوه

برای خرید فایل، ابتدا در کادر ذیل ایمیل خود را وارد نموده، سپس روی “پرداخت آنلاین” کلیک کنید و پس از واریز وجه در صفحه‌ی ظاهر شده روی دکمه انتقال به سایت مبدا کلیک کنید تا دریافت فایل آغاز شود.

پس از خرید فایل، توسط تلگرام یا پیامک درخواست رمز نمایید تا همان لحظه ارسال گردد.    143|7575|0910

فقط کد محصول را تلگرام/پیامک نمایید. نمونه متن ارسال شده: 0090

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

فهرست:

جلسه 1

بذر (grain)

واریته

گواهی بذر

تاریخچه کنترل و گواهی بذر

اتحادیه رسمی بنگاه‌های گواهی بذر

سازمان دهی گواهی بذر

انجمن بین المللی تست بذور

استانداردهای گواهی بذر

 استانداردهای عمومی

طبقات بذری مختلف

  1. بذر اصلاح گر (بذر بهنژادگرد) (Nucleous seed)
  2. بذر پایه (Foundatiou seed)
  3. بذر گواهی شده (Certifed Seed)
  4. بذر ثبت شده (Registered Seed)

استانداردهای دیگر

جلسه 2

 استانداردهای خصوصی گواهی بذر

استانداردهای مزرعه ای

  1. علفهای هرز غیر مجاز Noxious weed
  2. فاصله ایزولاسیون
  3. حداقل دفعات بازرسی

استانداردهای دیگر

جلسه 3

اهداف بازرسی مزرعه ای

اصول بازرسی‌های مزرعه ای

روش گرفتن آمار مزرعهای

الگوی حرکت در مزرعه چگونه باید باشد؟

بازرسی گیاهان دست پاش

عامل تعیین کننده اعداد بوته ها

بازرسی پس از برداشت

جلسه 4

نمونه برداری از بذور تولیدی Sampling

نمونه برداری اولیه

نمونه برداری ثانویه

جلسه 5

چه تعداد نمونه اولیه باید تهیه شود؟

روش فنجانی Random cup method

روش سینی مشبک Modifed Halving Method

روش قاشقی  Spoon method

روش دستی  Hand Halving method

انواع آزمون‌های بذر در آزمایشگاه (Seed quality)

خلوص یا کیفیت فیزیکی Phsical quality

خلوص با کیفیت فیزیولوژیکی Physiological Quality

جلسه 6

رطوبت بذر seed mois ture content  (رطوبت محتوی بذر)

روش‌های تعیین رطوبت بذر

  1. روش‌های کاربردی
  2. روش‌های معمولی (روتین)

روش دو مرحله ای

  1. روش‌های مرجع (Reffrence Method)
  2. Phosphorus pentoxide Method
  3. Karl fisher

جلسه 7

کیفیت فیزیولوژیکی

جوانه‌زنی بذر

عوامل تاثیر گذار بر جوانه زنی

ـ درجه حرارت

ـ رطوبت

ـ نور

ـ بستر بذر

طول مدت جوانه زنی

جلسه 8

ارزیابی جوانه‌زنی بذر

خواب بذر (Seed dormancy)

روش شکست خواب بذر

چگونگی تشخیص خواب از قوه نامیه

استفاده از آزمون تترازولیوم (Topographic Tetrazolium test)

ارزیابی صحیح تترازولیوم

روش جدا سازی جنین

جلسه 9

عکس برداری با استفاده از اشعه ایکس

بنیه Vigor

انواع آزمون‌های بنیه

آزمون‌های مستقیم

تست پاره آجر Brick gravel test

روش استفاده از کاغذ paper piering Test

تست سرما Cold tese

جوانه‌زنی سرد

آزمون پیری زودرس accelerated ageing Test و آزمودن فرسودگی کنترل شده Controlled Deterioration test

تست Complex Stressing Vigortest

جلسه 10

سرعت جوانه‌زنی و طول مدت جوانه زنی

اندازه گیری طول ریشه‌چه و ساقه‌چه به منظور تعیین بنیه

اندازه گیری وزن خشک به منظور تعیین بنیه

شاخص ویگور

آزمون‌های غیرمستقیم

آزمون هدایت الکتریکی Conductivity test

روش High Performance Liquid Chromatagraph (HPLC)

روش الکتروفورز در پروتئین‌ها و آنزیم ها

روش DNA based Molcular marher

راهکار و روش‌های جلوگیری از دست رفتن خلوص بذر

سلامت  بذر (Seed Health)

روش‌های تشخیص قارچ‌های بذر زاد

  1. تست بدون Incubation
  2. تست بعد از Incubation
  3. تست گیاهان در حال رشد

روش‌های تشخیص باکتری‌های بذر زاد

انواع آزمون‌های تشخیص ویروس‌های بذر زاد

  1. آزمون‌های بیولوژیکی

فهرست اصطلاحات

فرستادن دیدگاه

اطلاعيه

سفارش پرينت، طلق و فنر جزوات و ارسال با نازل‌ترين قيمت پذيرفته مي شود.
نحوه سفارش/

فرهنگ واژگان تخصصي

فروشگاه کتاب

فعالسازی فرهنگ واژگان Breedic

برای فعال سازی نرم افزار اینجا کلیک نمایید.

فعالسازي فرهنگ واژگان Biodic

1. نسخه اینترنتی

2. نسخه CD