اردیبهشت
۲۱
۱۳۹۴

میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری ـ دکتر زمانی (دانشگاه تهران)

میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری ـ دکتر زمانی (دانشگاه تهران)

ویژگیها:

  • همراه با فهرست عناوین و جداول مربوطه
  • دارای نمایه اصطلاحات
  • کیفیت: عالی (تایپ شده)

مشخصات محصول:

  •  نوع فایل:  pdf
  • حجم فایل: 12 مگابایت
  • تعداد صفحه: 88
  • کد محصول: 0050
  • قیمت : 40000 (چهل هزار تومان)

برای دانلود رایگان تعدادی از صفحات جزوه اینجا DN1 کلیک کنید.

برای خرید فایل، ابتدا در کادر ذیل ایمیل خود را وارد نموده، سپس روی “پرداخت آنلاین” کلیک کنید و پس از واریز وجه در صفحه‌ی ظاهر شده روی دکمه انتقال به سایت مبدا کلیک کنید تا دریافت فایل آغاز شود.

توجه: خریدار فایل، حق انتشار آن را در سایت‌های دیگر ندارد و کپی و تکثیر آن برای استفاده دیگران نیز ممنوع می باشد.

پس از خرید فایل برای دریافت رمز در قسمت نظرات درخواست رمز نمایید تا برایتان ایمیل شود و یا پیامک نمایید تا در صورت امکان همان لحظه بصورت پیامک ارسال گردد.    143|7575|0910

تذکر: فقط کد محصول را پیامک نمایید. نمونه پیامک ارسال شده: 0050

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

فهرست:

انار Pomegranate

تاریخچه و مقدمه

گیاهشناسی

آب و هوا Climate

خاک

آبیاری

کوددهی Fertilizing

تکثیر Proagation

فواصل کشت در محل اصلی

تربیت و هرس Training & pruning

برداشت Harvesting

نگهداری انار

مصارف انار Marketing and uses

خواص غذایی و دارویی انار

آفات و بیماریهای انار Pest & Diseases

ارقام انار

مشکلات انارکاری ایران

آینده نگری

خرمالو Kaki

  1. گونه D. kaki L. f.
  2. گونه D. virginiana
  3. گونه خرمندی یا کلهو D. lotus

تاریخچه

میزان تولید

اهمیت و مصارف

شرایط آب و هوایی یا اقلیمی

نیازهای تغذیه ای

ازدیاد خرمالو

پایه برای خرمالوهای ژاپنی

لوتوس D. virginiana

کاکی D. kaki

ویرجینیانا D. virginiana

تقسیم بندی انواع خرمالوهای ژاپنی

کشت و کار خرمالو

هرس خرمالو

گل انگیزی و گل آغازی

گرده افشانی و تشکیل میوه

منحنی رشد و نمو میوه

ریزش میوه در خرمالو

تنک میوه

سال آوری و میزان محصول

رسیدن میوه خرمالو و برداشت میوه

کنترل ریزش و رشد میوه به وسیله تنظیم کننده‌های رشد

ترکیبات میوه خرمالو

قندها

کاروتنوئیدها

تانن ها

رفع گسی

روش آب گرم

روش یخزدن Freezing

روش پرتوتابی Ionizing Radiation

تیمار با الکل

رفع گسی روی درخت با تیمار الکل

تیمار با CO2

CTSD

نرمی نسبی Partial softening

انبارداری خرمالو

کیفیت میوه

آفات و بیماریها

عوارض فیزیولوژیکی

مشخصات ارقام خرمالو

ارقام خرمالو

الف. غیر گس مستقل از بذر PCNA

ب. غیرگس وابسته به بذر PVNA

ج. ارقام گس  Pollination constant – Astringent

برنامه‌های اصلاحی خرمالو

انبه Mango

نیازهای اقلیمی

مشخصات درخت

برگ ها

گل ها

میوه

تکثیر انبه

کشت و کار

فواصل کشت و کار

خاک

آبیاری

هرس

حفاظت از سرما

بیماریها و آفات

برداشت و بسته بندی

ارقام

آناناس Pineappie

اکولوژی آناناس

مورفولوژی

گلدهی در آناناس

تکثیر

طرح کاشت

عملیات کشت

کود و تغذیه

کنترل علفهای هرز

آفات و بیماریها

برداشت

نگهداری میوه

ارقام آناناس

آووکادو Avacado

اقلیم

خاک

نژادها و ارقام

عادت گلدهی

تکثیر و کشت و کار

عملیات داشت

حفاظت از سرما

تولید محصول

مشکلات

ارقام

انجیر

ارزش غذایی

تعیین جنسیت در انجیر

بیولوژی گل‌های انجیر

انواع میوه‌های انجیر بر

بیولوژی زنبور بلاستوفاگا

روش‌های گرده افشانی

انجیر معمولی

انجیر ازمیر (Smyrna fig)

انجیر سن پدرو (San Pedro)

شرایط آب و هوایی خاص برای پرورش انجیر

نیمه گرمسیری

هوای گرم و خشک مناسب تولید انجیر خشک

رشد و نمو میوه انجیر

ازدیاد انجیر

هرس و مراقبت از درخت انجیر

کوددهی

شخم زدن سالیانه خاک پای درختان انجیر و فواید آن

آبیاری

مقدار محصول انجیر

برداشت محصول

تأثیر عوامل فیزیولوژیکی بر انجیر

برداشت

اهداف اصلاحی در انجیر

فهرست اصطلاحات


 

لیست جزوات موجود در سایت

۹ دیدگاه + فرستادن دیدگاه

  • لطفا رمزو بگین

  • مرسی ممنون ازجزوه هاتون

  • لطفا رمز روبگین

    • salam
      email shod

  • دریافت شدممنون

  • مبلغ و واریز کردم ولی لینک دانلود بهم نداده

    • سلام
      در صورتیکه مشکل حل نشده تلگرام یا پیام بدید و یا تماس بگیرید

  • رمز اومد حالا چیکار کنم راهنمایی کنید لطفا

    • سلام
      لطفا اگر مشکل حل نشده تلگرام بدید

فرستادن دیدگاه

اطلاعيه

سفارش پرينت، طلق و فنر جزوات و ارسال با نازل‌ترين قيمت پذيرفته مي شود.
نحوه سفارش/

فرهنگ واژگان تخصصي

فروشگاه کتاب

فعالسازی فرهنگ واژگان Breedic

برای فعال سازی نرم افزار اینجا کلیک نمایید.

فعالسازي فرهنگ واژگان Biodic

1. نسخه اینترنتی

2. نسخه CD