آذر
۲
۱۳۹۳

سبزیکاری عمومی و خصوصی ـ دکتر دشتی (دانشگاه بوعلی سینا)

سبزیکاری عمومی و خصوصی ـ دکتر دشتی (دانشگاه بوعلی سینا)

  • یکی از منابع مفید و توصیه شده برای آزمون:  کارشناسی ارشد و دکترای باغبانی و سایر گرایش‌ها و رشته های مرتبط …

دریافت این جزوه با ویرایش جدید (ویرایش 1399)

ویژگیها:

  • همراه با فهرست عناوین، تصاویر و جداول مربوطه
  • اسکن تصاویر اصلی موجود در جزوه‌ی دستنویس
  • کیفیت: عالی (تایپ شده)

مشخصات محصول:

  •  نوع فایل:  pdf
  • حجم فایل: 18 مگابایت
  • تعداد صفحه: 250
  • کد محصول: 0038
  • قیمت : 40000 (چهل هزار تومان)

برای دیدن صفحه مشخصات، فهرست عناوین و تعدادی از صفحات جزوه اینجا DN1 کلیک کنید.

برای خرید فایل، ابتدا در کادر ذیل ایمیل خود را وارد نموده، سپس روی “پرداخت آنلاین” کلیک کنید و پس از واریز وجه در صفحه‌ی ظاهر شده روی دکمه انتقال به سایت مبدا کلیک کنید تا دریافت فایل آغاز شود.

پس از خرید فایل، توسط تلگرام یا پیامک درخواست رمز نمایید تا همان لحظه ارسال گردد.    143|7575|0910

تذکر: فقط کد محصول را پیامک/تلگرام کنید. نمونه متن ارسال شده: درخواست رمز 0038

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .


عناوین مباحث:

تعریف سبزی

دسته بندی سبزیها

1. نیاز حرارتی

2. دسته بندی بر اساس قسمتهای قابل مصرف

3. دسته بندی گیاهشناسی

تک لپه ایها

دو لپه ایها

تولید سبزی ها

1. تولید سبزی در خانه Home Gardening

2. سبزیکاری برای بازار (سبزیکاری برای نیازهای محلی) Market Graving

3. سبزیکاری در سطح وسیع Truck Graving

4. تولید سبزی برای فرآوری

5. پیش رس کردن Forcing و تولید خارج فصل

تولید بذر سبزی Vegetable seed production

نکات قابل توجه در شروع سبزیکاری

عوامل محیطی موثر بر رشد

1. دما Temperature

Vernalization

Bolting

2. آب

3. نور

1. کمیت

2. کیفیت نور

3. مدت تابش

4. خاک

pH خاک

شوری خاک EC

مواد معدنی خاک

ازدیاد و کشت سبزیها

انبار کردن بذر

بذرگیری از سبزیجات

کاشت و جوانه زنی بذر

شرایط جوانه زدن بذر

درجه بندی بذور

انواع کشت بذر

انواع کشت مستقیم

نشاءکاری

1. قابل نشاءکاری

2. غیرقابل نشاءکاری

خرانه هوای آزاد

پوشش دادن

تنک کردن

زمان انتقال

مقاوم سازی Hardening

نکات مهم در انتقال نشاء

محلهای کشت نشاء

مشخصات نشاء خوب

تکثیر غیرجنسی

داشت

1. آبیاری

2. سله شکنی

3. مبارزه با علفهای هرز

1. انهدام کامل Eradication

2. پیشگیری Prevention

3. کنترل

4. تنک کردن

5. خاک دهی پای بوته

1. هدایت بوته به سمت پشته

2. در سیب زمینی هدف ما چیز دیگری است.

3. در سبزیجاتی مثل کرفس و مارچوبه هدف سفید کردن قسمت خوراکی گیاه است.

4. در تره فرنگی هدف چیز دیگری است.

5. شیکوره

6. هرس

هرس در گلخانه‌ها

هرس خیار

هرس گوجه فرنگی

7. تناوب زراعی

1. کنترل آفات و بیماریها

2. کنترل علفهای هرز

3. استفاده بیشتر از مواد غذایی زمین

4. حذف اثرات اللوپاتیک منفی

8. مالچ

پرورش سبزیها در شرایط کنترل شده

1. پیش رس کردن با استفاده از پوششهای پلاستیکی

1. پلی اتیلن (PE) 0/2-0/3mm

2. PVC

روشهای مختلف به کار بردن پلاستیک

2. کاشت در گلخانه

انواع سیستمهای کشت هیدروپونیک

برداشت و نگهداری سبزیها

عوامل موثر در کیفیت سبزیها

1. خصوصیات ظاهری: از جمله

2. مواد درونی

3. عطر و طعم و محصول

آماده کردن محصول برای عرضه به بازار

1. سرد کردن اولیه Pre Cooling

2. درجه بندی Storing

3. التیام Curring

4. شستشوی محصول

5. تعویض رنگ

6. بسته بندی

انبار و عوامل محیطی موثر بر آن

1. رطوبت نسبی (RH)

2. دما

3. گازها

4. جریان هوا (تهویه)

5. نور

6. تمیزی و ضدعفونی کردن انبار قبل از استفاده کردن

انواع انبار

1. انبار صحرایی

2. انبار معمولی

3. انبار تهویه دار

4. سردخانه

5. انبارهای کنترل اتمسفر CA

6. انبارهای با فشار کم Hypobaric

7. انبارهای با اتمسفر ازت

تیمارهای قبل از انبار

1. مالیک هیدرازید MH

2. اشعه گاما

فرآوری سبزیها

1. خشک کردن Drying

1- طبیعی

2- مصنوعی

Blanching

2. منجمد کردن Freezing

3. یخ خشک کردن Freez Drying

4. کنسرو کردن Caning

5. ترشی گرفتن Pickling

6. استفاده از آب سبزیجات

پیوند در سبزیها

دلایل عمومی انجام پیوند

1. دلایل اصلی

2. دلایل فرعی

دلایل اختصاصی انجام پیوند در سبزیهای مختلف

پایه‌های مهم

1. کدوی برگ انجیری

2. کدو قلیایی

گوجه فرنگی Tomato

گیاهشناسی

الگوی رشد

1. رشد محدود Determinent

2. رشد نیمه محدود Semi Determinent

3. رشد نامحدود In Determinent

شرایط آب و هوایی

دمای خاک

نوع خاک

تناوب

تهیه زمین

کاشت گوجه فرنگی

داشت

تشکیل میوه Fruit Set

انتخاب رقم

عوارض فیزیولوژیک

خواص گوجه فرنگی

آفات و بیماریها

بادمجان Aubergin یا Egg plant

گیاهشناسی

دسته بندی

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

مقدار کود

کاشت

1. بذر

2. نشاءکاری

داشت

برداشت

فلفل Tabasca یا Chilli یا Bell pepper یا Green pepper

گیاهشناسی

شرایط آب و هوایی

تشکیل میوه Fruit Set

نوع خاک

کاشت

برداشت

خانواده Cucurbitaceae

انواع گل دهی در خانواده کدوییان Flowering Type

ویژگیهای مشترک در گیاهان خانواده کدوییان

خیار Cucmber

تفاوت گیاهان مزرعه‌ای و گلخانه‌ای خیار

تلخی در کدوییان

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

مقدار کود

کاشت

داشت

برداشت

ارقام خیار

هندوانه Water melon

گیاهشناسی

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

شیوه کار

داشت

برداشت

ارقام هندوانه

خربزه و طالبی Musk melon یا Melon

گیاهشناسی

تفاوت خربزه و طالبی:

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

مقدار کود

کاشت

داشت

برداشت

ارقام خربزه

کدوها Squash = Pumkin

گیاهشناسی

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

مقدار کود

کاشت

داشت

برداشت

بامیه Okra

گیاهشناسی

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

مقدار کود

کاشت

داشت

برداشت

خانواده Fabaceae

نخود فرنگی Sweet pea یا Green pea یا Garden pea

گیاهشناسی

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

مقدار کود

کاشت

داشت

برداشت

لوبیا سبز Bean

گیاهشناسی

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

برداشت

باقلا سبز Broad Bean

گیاهشناسی

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

برداشت

ذرت شیرین Sweet coin

گیاهشناسی

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

داشت

برداشت

سیب زمینی Potato

گیاهشناسی

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

1. غده

2. T.P.S

3. جوانه

4. کشت بافت Minituber

داشت

برداشت

ارقام سیب زمینی

1. ارقام خوراکی

2. ارقام صنعتی

3. ارقام صنعتی

عوارض فیزیولوژیک

1. توخالی شدن Hollow Heart

2. سیاه شدگی داخلی Black Heart

3. نقاط سیاه Black Spots

4. رشد نامنظم Ingular Grouth

5. سبز شدن Greening

چغندر لبویی Garden Beet یا Beet Root یا Red Beet یا Beet

گیاهشناسی

نوع خاک

کاشت

داشت

برداشت

هویج Carrot

گیاهشناسی

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

داشت

برداشت

ترب و تربچه Radish

ترب سفید

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

تربچه

شرایط آب و هوایی

کاشت

Alliumها

پیاز Onion

گیاهشناسی

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

1. بذر

2. نشاءکاری

3. کاشت پیازهای کوچک Sets

داشت

برداشت

ارقام پیاز

سیر GarlicAllium Sativum Alliaceae

گیاهشناسی

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

داشت

برداشت

تره فرنگی Leek

گیاهشناسی

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

تراکم کاشت

روشهای کشت

1. کاشت داخل شیار (جوی)

2. کاشت روی پشته

3. کاشت در داخل گوده (سوراخ) Hole

4. هیدرویونیک

داشت

برداشت

تره ایرانی Tareh Irani

گیاهشناسی

کاشت

شریط آب و هوایی

نوع خاک

داشت

پیازچه برگی Chive

پیازچه

موسیر Shallot

کاهو Lettuce

گیاهشناسی

ارقام کاهو Head Lettuce

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

داشت

برداشت

عوارض فیزیولوژیک

اسفناج Spinach

گیاهشناسی

داشت

نکات مهم در انتخاب رقم اسفناج

کرفس Celery

ارقام کرفس

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

روشهای مختلف سفید کردن کرفس

داشت

برداشت

جعفری Parsley

گیاهشناسی

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

داشت

برداشت

گشنیز Coriander

شوید (شبت) Dill

شنبلیله Fungreek

شاهی (ترتیزک) Garden Cress

ریحان Sweet basily

مرزه Savory

کلم‌ها Cole Crops

انواع کلم ها

کلم پیچ

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

کاشت مستقیم بذر

نشاکاری

برداشت

عوامل موثر بر Bolting کلم پیچ

کلم گل

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

داشت

برداشت

عوارض فیزیولوژیک

کلم بروکلی (کل گل سبز)

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

کلم قمری

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

برداشت

عارضه فیزیولوژیک

کلم چینی

عارضه فیزیولوژیک

مارچوبه Asparagus

گیاهشناسی

شرایط آب و هوایی

نوع خاک

کاشت

برداشت

داشت

ترخون Tarragon

نعناع Mint

پونه Water Mint

قارچهای خوراکی Edible Mushrooms

انواع قارچها

1. شی تاکه Black forest یا Shiitake

2. قارچ صدفی (صدف خوراکی) Oyster

3. قارچ تکمه‌ای Champignon یا Button (دکمه)

سیستمهای پرورش قارچ

1. سیستم استیلاژ (مطبق یا قفسه ای)

2. سیستم جعبه ای

تهیه مایع قارچ Spawn (تخم ماهی، تخم ریختن)

روشهای مختلف مایع زنی

مایع زنی Spawning

وظایف خاک پوششی

برداشت

آفات و بیماریهای قارچها

عوارض فیزیولوژیک

فرآوری قارچ

مدیریت تولید در گلخانه‌های سبزی و صیفی

روشهای افزایش عملکرد (در واحد سطح)

اهمیت تولید خارج از فصل سبزیها

شرایط اقتصادی سبزیکاری گلخانهای

برآورد هزینهها

گلخانه

موارد مورد نظر در احداث گلخانه

گلخانه‌های تونلی تک واحدی

گلخانه‌های تونلی مرکب

انواع اسکلت گلخانه

نکات مهم آهن گالوانیزه

پوشش گلخانه

کنترل عوامل محیطی دخیل در تولید

گرما

سیستم‌های حرارتی

خنک کردن گلخانه

نور

نور مصنوعی

رطوبت و تهویه

غنی سازی CO2

روش کار

آب

خاک و کود

محاسبه کود خاک نشا

محلول پاشی برگی

ضدعفونی خاک

1. بخار آب

2. اشعه خورشید

3. ضدعفونی شیمیایی

هیدروپونیک

متغیرهای مشترک

خصوصیات کلی محیط کشت

انواع محیط‌های کشت هیدروپونیک

1. محیط کشت مشتق از سنگ

2. محیط کشت مشتق از مواد مصنوعی

3. محیط کشت مشتق از مواد آلی

کاشت در سیستم NFT: تکنیک فیلم نازک غذایی

کشت در کانالهای پلاستیک و بدون بستر کشت

کاشت در پشم سنگ

کاشت در مواد دانه بندی

روشهای محلول رسانی

سیستم ایروپونیک

خیار گلخانهای

عوامل موثر در جنسیت

تفاوت انواع گلخانه‌ای و مزرعهای

شرایط محیطی

آبیاری

بستر کاشت

کاشت

تغذیه

محلول پاشی برگی

برداشت

کشت هیدروپونیک

نیازهای غذایی

سیستمهای مناسب کاشت

گوجه فرنگی

آبیاری

بستر کاشت

کاشت

گرده افشانی

تغذیه

انتخاب رقم

برداشت

 


لیست جزوات موجود در سایت

این محصول را می توانید از سایت agrifile.ir نیز خریداری نمایید.

۱۲ دیدگاه + فرستادن دیدگاه

  • با سلام من فایل با کد0038 (سبزی کاری عمومی و خصوصی دکتر دشتی ) را خریده ام اما برا باز کردنش پسورد می خواد.

  • ممنونم رمز را دریافت کردم.

  • آقا رمز بفرست

    • salam
      email shod

  • سلام متاسفانه پس از خرید صفحه انتقال به سایت بسته شد. چگونه میتوانم فایل را دریافت کنم

    • با سلام
      الان لینک فایل را به ایملیتان ارسال می کنم. لینک دریافتی را در مرورگر سیستم خود کپی و اینتر بزنید.

  • سلام
    کتاب سبزیکاری عمومی و خصوصی ـ دکتر دشتی را خریداری کردم هنوز به ایمیلم لینکی ارسال نشده است.

    • سلام
      دوباره به ایمیلتان فرستادم.

  • رمز فایل 0038 رو میخام

    • سلام
      برایتان با پیامک ارسال کردم.

  • سلام.من جزوه سبزیکاری دکتر دشتی را خریداری کردم.و به شماره ی گفته شده درخواست کد کردم.هنوز برام نفرستادند

    • سلام
      لطفا دوباره پیامک بدید. شاید شماره را اشتباه دادید

فرستادن دیدگاه

اطلاعيه

سفارش پرينت، طلق و فنر جزوات و ارسال با نازل‌ترين قيمت پذيرفته مي شود.
نحوه سفارش/

فرهنگ واژگان تخصصي

فروشگاه کتاب

فعالسازی فرهنگ واژگان Breedic

برای فعال سازی نرم افزار اینجا کلیک نمایید.

فعالسازي فرهنگ واژگان Biodic

1. نسخه اینترنتی

2. نسخه CD