خرداد
۶
۱۳۹۴

میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری ـ دکتر عبادی ـ دانشگاه تهران

میوه های گرمسیری و نیمه گرمسیری ـ دکتر عبادی ـ دانشگاه تهران

ویژگیها:

  • همراه با فهرست عناوین و جداول مربوطه
  • دارای نمایه اصطلاحات
  • کیفیت: عالی (تایپ شده)

مشخصات محصول:

  •  نوع فایل:  pdf
  • حجم فایل: 18 مگابایت
  • تعداد صفحه: 130
  • کد محصول: 0053
  • قیمت : 40000 (چهل هزار تومان)

برای دانلود رایگان 23 صفحه از جزوه اینجا DN1 کلیک کنید.

برای خرید فایل، ابتدا در کادر ذیل ایمیل خود را وارد نموده، سپس روی “پرداخت آنلاین” کلیک کنید و پس از واریز وجه در صفحه‌ی ظاهر شده روی دکمه انتقال به سایت مبدا کلیک کنید تا دریافت فایل آغاز شود.

پس از خرید فایل برای دریافت رمز در قسمت نظرات درخواست رمز نمایید تا برایتان ایمیل شود و یا پیامک نمایید تا در صورت امکان همان لحظه بصورت پیامک ارسال گردد.    143|7575|0910

فقط کد محصول را پیامک نمایید. نمونه پیامک ارسال شده: 0053

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

فهرست:

کیوی فروت Kiwifruit

گونه‌های دیگر جنس Actinidia

گیاهشناسی

مصارف کیوی

تاریخچه کشت کیوی

ارقام کیوی

وضعیت گل و گرده افشانی

خاک

تکثیر

شرایط اقلیمی

دما

باد

آب

نور

تگرگ

انتخاب منطقه

بادشکن

کشت

مدیریت خاک و کنترل علفهای هرز

کودها

ساختمان قیم (نگهدارنده)

مقایسه روش‌های T-bar و پرگولا

هرس

تربیت نهان جوان

هرس زمستانه گیاهان ماده

هرس تابستانه گیاهان ماده

هرس گیاهان نر

میزان محصول و تنک میوه

بیماریها

برداشت

انبارداری

پسته

گیاهشناسی پسته

گونه‌های پسته

اقلیم مناسب درخت پسته

خاک

آبیاری درخت پسته

تغذیه درختان پسته

تکثیر درخت پسته

کمبود عناصر غذایی

آفات و بیماری‌ها

آلودگی میوه‌ها به افلاتوکسین

بیماری ماسوی پسته

نماتد مولد غده ریشه (Meloidogyne sp)

سایر عملیات داشت در باغات پسته

برداشت پسته

ضبط و سورت پسته

بسته بندی و صادرات پسته

وضعیت تولید پسته در دنیا

وضعیت کاشت پسته در استان کرمان

صفات و فاکتورهای مورد توجه در ارقام پسته

ارقام مختلف پسته

ارقام مهم پسته

اوحدی

کله قوچی

جندقی

سفید پسته نوقی

سایر کشورهای تولید کننده پسته

خرما

مقدمه

ترکیبات میوه خرما

  1. مواد قندی
  2. آب
  3. مواد سلولزی و نشاستهای
  4. مواد پکتینی
  5. مواد معدنی
  6. ویتامین‌ها
  7. اسیدهای آمینه و پروتئینها
  8. چربی ها
  9. مواد رنگیزه ای

گیاه شناسی خرما

برگ

ریشه

گل

گرده افشانی در خرما

پذیرائی گلهای ماده

زنیا و متازنیا در خرما Xenia & mataxenia

رشد و تکامل میوه

مراحل تکامل میوه خرما

ریزش طبیعی میوه

فاکتورهای مؤثر در تکامل میوه

  1. دما
  2. تنک میوه
  3. رژیم آبی
  4. مواد تنظیم کننده رشد گیاهی

نیازهای اقلیمی

بارندگی

دما

نور

خاک

آبیاری

ازدیاد نخل خرما

تکثیر غیر جنسی

چگونگی قطع پاجوش از درخت مادری

کشت بافت (ریز ازدیادی)

وضعیت آبیاری نخیلات در ایران

میزان آب مورد نیاز برای نخلستان

رابطه میزان رطوبت خاک با رشد برگ و میوه

زهکشی نخلستان ها

تراکم کاشت

عملیات کاشت نهال خرما

هرس خرما

علفهای هرز

تغذیه نخل خرما

کودهای شیمیایی

تنک خوشه

  1. تنک خوشه چه‌ها (قطع خوشه چه ها)
  2. حذف میوه‌ها

تنظیم خوشه ها

علل کمی محصول در ختان خرما در نخستان‌های ایران

ارقام خرما

اصلاح درختان خرما

منابع مورد استفاده

موز و پلنتین Banan and plantain

Musaceae

ساختمان گیاه موز

مصارف و ترکیبات موز

منشأ، انتشار و تولید

رشد و نمو

اکولوژی و فیزیولوژی

خاک

ارقام

  1. Gros Michel

برگها

گل آذین

گل

میوه

گرده افشانی

تکثیر

نگهداری و مراقبت

تراکم

زمان کشت

هرس موز

آبیاری

برنامه کودی

برداشت

زیتون

مقدمه

محصولات زیتون و اهمیت آنها

اهمیت اقتصادی زیتون

گیاهشناسی زیتون

موارد استفاده زیتون

نیازهای اقلیمی زیتون

رطوبت و نیاز آبی

خاک

شوری

تراکم کاشت

هرس و تربیت درختان زیتون

پرورش درخت زیتون بصورت تک تنه

الف. روش گلدانی (Vase training)

ب. اشکال کروی (Globe training)

تربیت درختان در باغات متراکم

روش تربیت نهالها در کشت متراکم به زبان ساده

الف. روش تربیت گلدانی مرکز باز

شکل تک مخروطی

دوران جوانی تولید محصول

روشهای ازدیاد درخت زیتون

1. تکثیر با بذر

پیوند زیتون و پایه‌های مورد استفاده

2. ازدیاد غیر جنسی درخت زیتون

الف. روش قلمه گیری

ب. استفاده از Ovuli (Knotts)

ج. روش ریز ازدیادی

تغذیه زیتون

نیتروژن

فسفر

پتاسیم

عناصر کم مصرف

کودهای آلی

توصیه‌های کودی

مدیریت خاک در باغات زیتون

کنترل علفهای هرز

گلدهی در زیتون

فنولژی زیتون

گل انگیزی در زیتون

تاثیر فتوپریود و شدت نور به گل انگیزی

تاثیر دما بر گل انگیزی

تمایز یابی گلها

کنترلهای داخلی در تمایز یابی گلها

تنظیم کننده‌های رشد گیاهی

گرده افشانی در زیتون

خود ناسازگاری در زیتون

تشکیل میوه در زیتون

رشد میوه

تغییرات شیمیائی در طی مراحل تکامل میوه

سال آوری در زیتون

ارقام زیتون

ارقام کنسروی

معرفی برخی ارقام مهم زیتون در جهان

Ascolano (کنسروی)

Leccino (روغنی)

Moraiolo (روغنی)

Frontoio (روغنی)

Coratina (روغنی و کنسروی)

Pendolino (روغنی)

Manzanilla (کنسروی)

Picholine (کنسروی)

Mission (کنسروی)

ارقام ایرانی زیتون

زیتون روغنی (روغنی)

زرد زیتون (روغنی – کنسروی)

ماری زیتون (کنسروی)

شنگه زیتون یا سنگی زیتون

فیشمی زیتون

بردشت زیتون

الف. برداشت با دست

ب. برداشت مکانیزه

عملکرد درختان زیتون

آفات و امراض مهم زیتون

مگس زیتون (Olive fly)

پسیل زیتون

سرطان زیتون Olive cancer) = (Olive knot

لکه طاووسی (Peacock eye or Spot)

اصلاح و بهبود زیتون

منابع

فهرست اصطلاحات


 

لیست جزوات موجود در سایت

این محصول را می توانید از سایت agrifile.ir نیز خریداری نمایید.

۵ دیدگاه + فرستادن دیدگاه

  • سلام آقای مشگین دست شما درد نکنه رمز ورود رو برام بفرستید ممنون؟

  • سلام قصد خرید اینترنتی ج.وه میو های گرمسیری و نیمه گرمسیری دکتر عبادی را دارم با تشکر فتاحی نژاد

    • سلام
      در صورت مواجه شدن با مشکل در این سایت، به سایت اگریفایل به نشانی ذیل مراجعه فرمایید.
      http://www.agrifile.ir

  • سلام لطفارمز رو برام بفرستین

    • سلام
      تلگرام بدید زودتر به دستتان می رسد

فرستادن دیدگاه

اطلاعيه

سفارش پرينت، طلق و فنر جزوات و ارسال با نازل‌ترين قيمت پذيرفته مي شود.
نحوه سفارش/

فرهنگ واژگان تخصصي

فروشگاه کتاب

فعالسازی فرهنگ واژگان Breedic

برای فعال سازی نرم افزار اینجا کلیک نمایید.

فعالسازي فرهنگ واژگان Biodic

1. نسخه اینترنتی

2. نسخه CD