۲
۱۳۹۳
سبزیکاری عمومی و خصوصی ـ دکتر دشتی (دانشگاه بوعلی سینا)
سبزیکاری عمومی و خصوصی ـ دکتر دشتی (دانشگاه بوعلی سینا)
- یکی از منابع مفید و توصیه شده برای آزمون: کارشناسی ارشد و دکترای باغبانی و سایر گرایشها و رشته های مرتبط …
دریافت این جزوه با ویرایش جدید (ویرایش 1399)
ویژگیها:
- همراه با فهرست عناوین، تصاویر و جداول مربوطه
- اسکن تصاویر اصلی موجود در جزوهی دستنویس
- کیفیت: عالی (تایپ شده)
مشخصات محصول:
- نوع فایل: pdf
- حجم فایل: 18 مگابایت
- تعداد صفحه: 250
- کد محصول: 0038
- قیمت : 40000 (چهل هزار تومان)
برای دیدن صفحه مشخصات، فهرست عناوین و تعدادی از صفحات جزوه اینجا کلیک کنید.
برای خرید فایل، ابتدا در کادر ذیل ایمیل خود را وارد نموده، سپس روی “پرداخت آنلاین” کلیک کنید و پس از واریز وجه در صفحهی ظاهر شده روی دکمه انتقال به سایت مبدا کلیک کنید تا دریافت فایل آغاز شود.
پس از خرید فایل، توسط تلگرام یا پیامک درخواست رمز نمایید تا همان لحظه ارسال گردد. 143|7575|0910
تذکر: فقط کد محصول را پیامک/تلگرام کنید. نمونه متن ارسال شده: درخواست رمز 0038
قوانين و مقررات سايت مي باشد .
کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش
عناوین مباحث:
تعریف سبزی
دسته بندی سبزیها
1. نیاز حرارتی
2. دسته بندی بر اساس قسمتهای قابل مصرف
3. دسته بندی گیاهشناسی
تک لپه ایها
دو لپه ایها
تولید سبزی ها
1. تولید سبزی در خانه Home Gardening
2. سبزیکاری برای بازار (سبزیکاری برای نیازهای محلی) Market Graving
3. سبزیکاری در سطح وسیع Truck Graving
4. تولید سبزی برای فرآوری
5. پیش رس کردن Forcing و تولید خارج فصل
تولید بذر سبزی Vegetable seed production
نکات قابل توجه در شروع سبزیکاری
عوامل محیطی موثر بر رشد
1. دما Temperature
Vernalization
Bolting
2. آب
3. نور
1. کمیت
2. کیفیت نور
3. مدت تابش
4. خاک
pH خاک
شوری خاک EC
مواد معدنی خاک
ازدیاد و کشت سبزیها
انبار کردن بذر
بذرگیری از سبزیجات
کاشت و جوانه زنی بذر
شرایط جوانه زدن بذر
درجه بندی بذور
انواع کشت بذر
انواع کشت مستقیم
نشاءکاری
1. قابل نشاءکاری
2. غیرقابل نشاءکاری
خرانه هوای آزاد
پوشش دادن
تنک کردن
زمان انتقال
مقاوم سازی Hardening
نکات مهم در انتقال نشاء
محلهای کشت نشاء
مشخصات نشاء خوب
تکثیر غیرجنسی
داشت
1. آبیاری
2. سله شکنی
3. مبارزه با علفهای هرز
1. انهدام کامل Eradication
2. پیشگیری Prevention
3. کنترل
4. تنک کردن
5. خاک دهی پای بوته
1. هدایت بوته به سمت پشته
2. در سیب زمینی هدف ما چیز دیگری است.
3. در سبزیجاتی مثل کرفس و مارچوبه هدف سفید کردن قسمت خوراکی گیاه است.
4. در تره فرنگی هدف چیز دیگری است.
5. شیکوره
6. هرس
هرس در گلخانهها
هرس خیار
هرس گوجه فرنگی
7. تناوب زراعی
1. کنترل آفات و بیماریها
2. کنترل علفهای هرز
3. استفاده بیشتر از مواد غذایی زمین
4. حذف اثرات اللوپاتیک منفی
8. مالچ
پرورش سبزیها در شرایط کنترل شده
1. پیش رس کردن با استفاده از پوششهای پلاستیکی
1. پلی اتیلن (PE) 0/2-0/3mm
2. PVC
روشهای مختلف به کار بردن پلاستیک
2. کاشت در گلخانه
انواع سیستمهای کشت هیدروپونیک
برداشت و نگهداری سبزیها
عوامل موثر در کیفیت سبزیها
1. خصوصیات ظاهری: از جمله
2. مواد درونی
3. عطر و طعم و محصول
آماده کردن محصول برای عرضه به بازار
1. سرد کردن اولیه Pre Cooling
2. درجه بندی Storing
3. التیام Curring
4. شستشوی محصول
5. تعویض رنگ
6. بسته بندی
انبار و عوامل محیطی موثر بر آن
1. رطوبت نسبی (RH)
2. دما
3. گازها
4. جریان هوا (تهویه)
5. نور
6. تمیزی و ضدعفونی کردن انبار قبل از استفاده کردن
انواع انبار
1. انبار صحرایی
2. انبار معمولی
3. انبار تهویه دار
4. سردخانه
5. انبارهای کنترل اتمسفر CA
6. انبارهای با فشار کم Hypobaric
7. انبارهای با اتمسفر ازت
تیمارهای قبل از انبار
1. مالیک هیدرازید MH
2. اشعه گاما
فرآوری سبزیها
1. خشک کردن Drying
1- طبیعی
2- مصنوعی
Blanching
2. منجمد کردن Freezing
3. یخ خشک کردن Freez Drying
4. کنسرو کردن Caning
5. ترشی گرفتن Pickling
6. استفاده از آب سبزیجات
پیوند در سبزیها
دلایل عمومی انجام پیوند
1. دلایل اصلی
2. دلایل فرعی
دلایل اختصاصی انجام پیوند در سبزیهای مختلف
پایههای مهم
1. کدوی برگ انجیری
2. کدو قلیایی
گوجه فرنگی Tomato
گیاهشناسی
الگوی رشد
1. رشد محدود Determinent
2. رشد نیمه محدود Semi Determinent
3. رشد نامحدود In Determinent
شرایط آب و هوایی
دمای خاک
نوع خاک
تناوب
تهیه زمین
کاشت گوجه فرنگی
داشت
تشکیل میوه Fruit Set
انتخاب رقم
عوارض فیزیولوژیک
خواص گوجه فرنگی
آفات و بیماریها
بادمجان Aubergin یا Egg plant
گیاهشناسی
دسته بندی
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
مقدار کود
کاشت
1. بذر
2. نشاءکاری
داشت
برداشت
فلفل Tabasca یا Chilli یا Bell pepper یا Green pepper
گیاهشناسی
شرایط آب و هوایی
تشکیل میوه Fruit Set
نوع خاک
کاشت
برداشت
خانواده Cucurbitaceae
انواع گل دهی در خانواده کدوییان Flowering Type
ویژگیهای مشترک در گیاهان خانواده کدوییان
خیار Cucmber
تفاوت گیاهان مزرعهای و گلخانهای خیار
تلخی در کدوییان
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
مقدار کود
کاشت
داشت
برداشت
ارقام خیار
هندوانه Water melon
گیاهشناسی
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
شیوه کار
داشت
برداشت
ارقام هندوانه
خربزه و طالبی Musk melon یا Melon
گیاهشناسی
تفاوت خربزه و طالبی:
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
مقدار کود
کاشت
داشت
برداشت
ارقام خربزه
کدوها Squash = Pumkin
گیاهشناسی
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
مقدار کود
کاشت
داشت
برداشت
بامیه Okra
گیاهشناسی
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
مقدار کود
کاشت
داشت
برداشت
خانواده Fabaceae
نخود فرنگی Sweet pea یا Green pea یا Garden pea
گیاهشناسی
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
مقدار کود
کاشت
داشت
برداشت
لوبیا سبز Bean
گیاهشناسی
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
برداشت
باقلا سبز Broad Bean
گیاهشناسی
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
برداشت
ذرت شیرین Sweet coin
گیاهشناسی
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
داشت
برداشت
سیب زمینی Potato
گیاهشناسی
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
1. غده
2. T.P.S
3. جوانه
4. کشت بافت Minituber
داشت
برداشت
ارقام سیب زمینی
1. ارقام خوراکی
2. ارقام صنعتی
3. ارقام صنعتی
عوارض فیزیولوژیک
1. توخالی شدن Hollow Heart
2. سیاه شدگی داخلی Black Heart
3. نقاط سیاه Black Spots
4. رشد نامنظم Ingular Grouth
5. سبز شدن Greening
چغندر لبویی Garden Beet یا Beet Root یا Red Beet یا Beet
گیاهشناسی
نوع خاک
کاشت
داشت
برداشت
هویج Carrot
گیاهشناسی
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
داشت
برداشت
ترب و تربچه Radish
ترب سفید
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
تربچه
شرایط آب و هوایی
کاشت
Alliumها
پیاز Onion
گیاهشناسی
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
1. بذر
2. نشاءکاری
3. کاشت پیازهای کوچک Sets
داشت
برداشت
ارقام پیاز
سیر GarlicAllium Sativum Alliaceae
گیاهشناسی
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
داشت
برداشت
تره فرنگی Leek
گیاهشناسی
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
تراکم کاشت
روشهای کشت
1. کاشت داخل شیار (جوی)
2. کاشت روی پشته
3. کاشت در داخل گوده (سوراخ) Hole
4. هیدرویونیک
داشت
برداشت
تره ایرانی Tareh Irani
گیاهشناسی
کاشت
شریط آب و هوایی
نوع خاک
داشت
پیازچه برگی Chive
پیازچه
موسیر Shallot
کاهو Lettuce
گیاهشناسی
ارقام کاهو Head Lettuce
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
داشت
برداشت
عوارض فیزیولوژیک
اسفناج Spinach
گیاهشناسی
داشت
نکات مهم در انتخاب رقم اسفناج
کرفس Celery
ارقام کرفس
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
روشهای مختلف سفید کردن کرفس
داشت
برداشت
جعفری Parsley
گیاهشناسی
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
داشت
برداشت
گشنیز Coriander
شوید (شبت) Dill
شنبلیله Fungreek
شاهی (ترتیزک) Garden Cress
ریحان Sweet basily
مرزه Savory
کلمها Cole Crops
انواع کلم ها
کلم پیچ
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
کاشت مستقیم بذر
نشاکاری
برداشت
عوامل موثر بر Bolting کلم پیچ
کلم گل
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
داشت
برداشت
عوارض فیزیولوژیک
کلم بروکلی (کل گل سبز)
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
کلم قمری
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
برداشت
عارضه فیزیولوژیک
کلم چینی
عارضه فیزیولوژیک
مارچوبه Asparagus
گیاهشناسی
شرایط آب و هوایی
نوع خاک
کاشت
برداشت
داشت
ترخون Tarragon
نعناع Mint
پونه Water Mint
قارچهای خوراکی Edible Mushrooms
انواع قارچها
1. شی تاکه Black forest یا Shiitake
2. قارچ صدفی (صدف خوراکی) Oyster
3. قارچ تکمهای Champignon یا Button (دکمه)
سیستمهای پرورش قارچ
1. سیستم استیلاژ (مطبق یا قفسه ای)
2. سیستم جعبه ای
تهیه مایع قارچ Spawn (تخم ماهی، تخم ریختن)
روشهای مختلف مایع زنی
مایع زنی Spawning
وظایف خاک پوششی
برداشت
آفات و بیماریهای قارچها
عوارض فیزیولوژیک
فرآوری قارچ
مدیریت تولید در گلخانههای سبزی و صیفی
روشهای افزایش عملکرد (در واحد سطح)
اهمیت تولید خارج از فصل سبزیها
شرایط اقتصادی سبزیکاری گلخانهای
برآورد هزینهها
گلخانه
موارد مورد نظر در احداث گلخانه
گلخانههای تونلی تک واحدی
گلخانههای تونلی مرکب
انواع اسکلت گلخانه
نکات مهم آهن گالوانیزه
پوشش گلخانه
کنترل عوامل محیطی دخیل در تولید
گرما
سیستمهای حرارتی
خنک کردن گلخانه
نور
نور مصنوعی
رطوبت و تهویه
غنی سازی CO2
روش کار
آب
خاک و کود
محاسبه کود خاک نشا
محلول پاشی برگی
ضدعفونی خاک
1. بخار آب
2. اشعه خورشید
3. ضدعفونی شیمیایی
هیدروپونیک
متغیرهای مشترک
خصوصیات کلی محیط کشت
انواع محیطهای کشت هیدروپونیک
1. محیط کشت مشتق از سنگ
2. محیط کشت مشتق از مواد مصنوعی
3. محیط کشت مشتق از مواد آلی
کاشت در سیستم NFT: تکنیک فیلم نازک غذایی
کشت در کانالهای پلاستیک و بدون بستر کشت
کاشت در پشم سنگ
کاشت در مواد دانه بندی
روشهای محلول رسانی
سیستم ایروپونیک
خیار گلخانهای
عوامل موثر در جنسیت
تفاوت انواع گلخانهای و مزرعهای
شرایط محیطی
آبیاری
بستر کاشت
کاشت
تغذیه
محلول پاشی برگی
برداشت
کشت هیدروپونیک
نیازهای غذایی
سیستمهای مناسب کاشت
گوجه فرنگی
آبیاری
بستر کاشت
کاشت
گرده افشانی
تغذیه
انتخاب رقم
برداشت
لیست جزوات موجود در سایت
این محصول را می توانید از سایت agrifile.ir نیز خریداری نمایید.
مطالب مرتبط
۱۲ دیدگاه + فرستادن دیدگاه
فرستادن دیدگاه
اطلاعيه
فرهنگ واژگان تخصصي
فروشگاه کتاب
دستهبندی مطالب
- Breedic (2)
- آگرواکولوژی (۳)
- اسلایدهای پاورپوینت (۳)
- بیوتکنولوژی در کشاورزی (۴۰)
- ترجمه مقاله + اصل مقاله (۱)
- جزوه دانشگاهی و منابع کنکور (۱۲۴)
- دانلود کتب الکترونیکی (e.book) (5)
- علوم دامی (۱)
- فرهنگ واژگان بیوتکنولوژی گیاهی (۲)
- گیاهپزشکی (۱)
- متفرقه (۱۰)
- معرفی کتاب (۱)
- معرفی منابع کنکور ـ گرایش های مختلف (۹)
- مقالات (۸)
- نرم افزار (۸)
با سلام من فایل با کد0038 (سبزی کاری عمومی و خصوصی دکتر دشتی ) را خریده ام اما برا باز کردنش پسورد می خواد.
ممنونم رمز را دریافت کردم.
آقا رمز بفرست
salam
email shod
سلام متاسفانه پس از خرید صفحه انتقال به سایت بسته شد. چگونه میتوانم فایل را دریافت کنم
با سلام
الان لینک فایل را به ایملیتان ارسال می کنم. لینک دریافتی را در مرورگر سیستم خود کپی و اینتر بزنید.
سلام
کتاب سبزیکاری عمومی و خصوصی ـ دکتر دشتی را خریداری کردم هنوز به ایمیلم لینکی ارسال نشده است.
سلام
دوباره به ایمیلتان فرستادم.
رمز فایل 0038 رو میخام
سلام
برایتان با پیامک ارسال کردم.
سلام.من جزوه سبزیکاری دکتر دشتی را خریداری کردم.و به شماره ی گفته شده درخواست کد کردم.هنوز برام نفرستادند
سلام
لطفا دوباره پیامک بدید. شاید شماره را اشتباه دادید