۲۵
۱۳۹۵
خبرهای بیوتکنولوژی ۲۵ اسفند ۱۹۹۵ ـ March 15, 2017
خبرهای بیوتکنولوژی 25 اسفند 1995 ـ March 15, 2017
محققان دانشگاه آریزونا، با استفاده از RNA ی قارچی، ذرت عاری از آفلاتوکسین تولید کردند
Monica Schmidt ، دانشمند ژنتیک گیاهی از دانشگاه آریزونا واریته ای از ذرت را بطور ژنتیکی مهندسی کرده است که قابلیت تولید آفلاتوکسین را در قارچ گیاهی متوقف می سازد. یافته های وی در نشریه Science Advances با دسترسی آزاد (open-access) منتشر شده است.
آفلاتوکسین یک مایکوتوکسین است که توسط قارچ Aspergillus تولید می شود. هنگامی که آفلاتوکسین توسط انسان و حیوان بلعیده می شود، می تواند منجر به مسمومیت کبد، سرطان کبد، بیماری کواشیورکور (دیسترفی تغذیهای)، سندروم ری (Reye’s syndrome) و رشد ناقص گردد.
Schmidt و همکارانش برشی از ریبونوکلئیک اسید (RNA) قارچ آسپرژیلوس را در گیاه ذرت قرار دادند. گیاه میزبان و قطعات حاوی اطلاعات ژنتیکی تعویض شده ی قارچی در طول دوره آلودگی، منجی به خاموشی یا از بین رفتن توانایی تولید آفلاتوکسین در قارچ می گردد. این تکنیک همانطور که در آزمایش نشان داد بطور 100 درصد در تولید دانه های ذرت عاری از آفلاتوکسین مؤثر است.
جزئیات بیشتر را در نشریه Science Advances و UANews بخوانید.
مطالب مرتبط
فرستادن دیدگاه
اطلاعيه
فرهنگ واژگان تخصصي
فروشگاه کتاب
دستهبندی مطالب
- Breedic (2)
- آگرواکولوژی (۴)
- اسلایدهای پاورپوینت (۴)
- بیوتکنولوژی در کشاورزی (۴۱)
- ترجمه مقاله + اصل مقاله (۱)
- جزوه دانشگاهی و منابع کنکور (۱۲۵)
- دانلود کتب الکترونیکی (e.book) (5)
- علوم دامی (۱)
- فرهنگ واژگان بیوتکنولوژی گیاهی (۲)
- گیاهپزشکی (۱)
- متفرقه (۱۰)
- معرفی کتاب (۱)
- معرفی منابع کنکور ـ گرایش های مختلف (۱۰)
- مقالات (۸)
- نرم افزار (۸)