آذر
۲۶
۱۳۹۴
۲۶
۱۳۹۴
جلسه ۴: تهیه محیط کشت بنفشه آفریقایی
جلسه 4: تهیه محیط کشت بنفشه آفریقایی
تهیه 2 لیتر محیط کشت بر مبنای MS که ویتامین ها تغییر کرده است.
یکسری ترکیبات مستقیماً به محیط کشت اضافه می شوند که در محیط MS نداریم:
ترکیبات | میلی گرم در یک لیتر محلولmg/l | میلی گرم در دو لیتر محلولmg/l | توضیحات |
نیترات آمونیوم | 1650 | 3300 | |
KNo3 | 1900 | 3800 | |
Myo – inositol | 100 | 200 | |
NaH2Po4 | 170 | 340 | در MS نداریم ولی اضافه می کنیم. |
ساکارز | 30 | 60 | |
گلایسین | 4 | 8 | همان MS است ولی چون جزء ویتامین هاست دوباره وزن می کنیم. |
نمکها ، آهن و عناصر میکرو از همان MS ولی ویتامین ها تغییر می کند.
محلول مادری در 100 CC
ترکیبات | mgr |
پریدوکسین | 2 |
تیامین | 2 |
نیکوتینیک اسید | 2 |
حجم به 10
ترکیبات | mgr |
IAA | 4 |
Etanol | 0.5 |
حجم به 10 (+ 5/9 سی سی آب مقطر)
ترکیبات | mgr |
BAP | 4 |
HCl | 0.5 |
هورمون ها را آخر کار اضافه می کنیم.
ترکیباتی که مستقیماً اضافه می شود را ابتدا در 300 میلی لیتر آب مقطر حل می کنیم.
ترکیبات زیر را به 200 سی سی آب مقطر اضافه می کنیم و حجم محلول نهایی را به 1400 سی سی می رسانیم.
…. (فایل کامل را از بالای صفحه دانلود نمایید)
مطالب مرتبط
فرستادن دیدگاه
اطلاعيه
فرهنگ واژگان تخصصي
فروشگاه کتاب
آخرین دیدگاهها
دستهبندی مطالب
- Breedic (2)
- آگرواکولوژی (۳)
- اسلایدهای پاورپوینت (۳)
- بیوتکنولوژی در کشاورزی (۴۰)
- ترجمه مقاله + اصل مقاله (۳۵)
- جزوه دانشگاهی و منابع کنکور (۱۱۵)
- دانلود کتب الکترونیکی (e.book) (5)
- علوم دامی (۱)
- فرهنگ واژگان بیوتکنولوژی گیاهی (۲)
- گیاهپزشکی (۱)
- متفرقه (۹)
- معرفی کتاب (۱)
- معرفی منابع کنکور ـ گرایش های مختلف (۹)
- مقالات (۸)
- نرم افزار (۸)