دی
۲۰
۱۳۹۴

جزوه خشک میوه‌ها ـ دکتر فتاحی مقدم (دانشگاه تهران)

جزوه خشک میوه‌ها ـ دکتر فتاحی مقدم (دانشگاه تهران)

ویرایش 99

ویژگیها:

  • همراه با فهرست عناوین و تصاویر مربوطه
  • دارای نمایه اصطلاحات در انتهای جزوه
  • کیفیت: عالی (تایپ شده)

مشخصات محصول:

  •  نوع فایل:  pdf
  • حجم فایل: 10 مگابایت
  • تعداد صفحه: 56
  • کد محصول: 0056
  • قیمت : 20000 (بیست هزار تومان)

دانلود رایگان قسمتی از جزوه

برای خرید فایل، ابتدا در کادر ذیل ایمیل خود را وارد نموده، سپس روی “پرداخت آنلاین” کلیک کنید و پس از واریز وجه در صفحه‌ی ظاهر شده روی دکمه انتقال به سایت مبدا کلیک کنید تا دریافت فایل آغاز شود.

پس از خرید فایل برای دریافت رمز در قسمت نظرات درخواست رمز نمایید تا برایتان ایمیل شود و یا پیامک نمایید تا در صورت امکان همان لحظه بصورت پیامک ارسال گردد.    143|7575|0910

فقط کد محصول را پیامک نمایید. نمونه پیامک ارسال شده: 0056

کليک جهت خريد کالا ، به منظور پذيرش قوانين و مقررات سايت مي باشد .

فهرست:

مقدمه و تعریف

خصوصیات مشترک خشک میوه ها

تقسیم بندی آب و هوایی خشک میوه ها

  1. معتدله‌ها temprate
  2. گرمسیری و نیمه گرمسیری tropical & subtropical

تولید جهانی خشک میوه‌ها (2005)

پراکنش جغرافیایی میوه‌ها

 

فندق CORYLUS AVELLANA

آب و هوا

مقاومت به سرما

بارندگی

شکل بوته

باردهی

POLLENIZER

برنامه اصلاحی فندق

ارقام سنتی گرده زا

روشهای آبیاری

ازدیاد فندق

پیوند

قلمه

تکثیر با پاجوش

ریشهدار کردن در نهالستان

ازدیاد از طریق کشت بافت

هرس فندق

برداشت

علائم رسیدن میوه در فندق

طبقه بندی فندق از نظر HUSK

مصارف

ارقام

صفات وابسته به گلدهی

صفات NUT

اصلاح ژنتیک فندق

خصوصیات اصلاح

کشورهای مهم از دیدگاه ژرم پلاسم و فندق کاری

ناسازگاری در فندق

مطالعه میکروسکوپی در شرایط محیط کشت

وضعیت آللها

کارهای مولکولی

ارزیابی:

روشهای شکستن Nut ها

بادام

خاستگاه

کارهای انجام شده در ایران

بیولوژی

پایه ها

علایم ناسازگاری

تکثیر

شرایط ایده آل ریشه زایی

ریز ازدیادی پایههای کلونی

پیوند

انتقال نهال

رشد و نمو بادام

رشد شاخه

رشد ریشه

رشد زایشی

رشد و نمو میوه

  1. فاز رشد پوسته (Hull)
  2. فاز سخت شدن چوب

ریزش بادام

  1. فاز بلوغ و رسیدن میوه

علائم کمبود

فتوسنتز

تربیت بادام

برداشت

علایم رسیدن میوه

شاخصهای کیفی در بادام

گردو (WALNUT)

گیاهشناسی

تقسیم بندی گونههای گردو

ریز پیوندی MACROGARFTING

جنینهای رویشی

STABILIZATION

آب آبیاری

زمان اندازه گیری

  1. دسته هیمالیا
  2. دسته آسیایی جنوب شرق
  3. گردوهای مدیترانه ای

نیاز آب و هوایی

خاک و آب گردو

فاکتورهای ریشه زایی:

رقمهای مورد استفاده

بیولوژی گل

رشد ریشه

ارقام استاندارد

مشخصات گردوی خوب

رشد و نمو میوۀ گردو

شاخص دمای کیفی برداشت

بعد از برداشت

فهرست اصطلاحات


لیست جزوات موجود در سایت

درباره نویسنده: مهدي مشگين

۳ دیدگاه + فرستادن دیدگاه

  • دریافت لینک دانلود خشک میوه ها پرداخت شده است

    • سلام
      به ایمیلتان ارسال شد

  • با سلام
    لطفا رمز عبور برای بنده ارسال فرمایید.

فرستادن دیدگاه

اطلاعيه

سفارش پرينت، طلق و فنر جزوات و ارسال با نازل‌ترين قيمت پذيرفته مي شود.
نحوه سفارش/

فرهنگ واژگان تخصصي

فروشگاه کتاب

فعالسازی فرهنگ واژگان Breedic

برای فعال سازی نرم افزار اینجا کلیک نمایید.

فعالسازي فرهنگ واژگان Biodic

1. نسخه اینترنتی

2. نسخه CD